De kracht van een kandidaat

PARTICIPATIEWET

Gericht op de samenwerking in de keten, iedereen doet mee.

Jobcoaching

Faciliteren van de kandidaten tot en met werk en op werk.

Financiële voordelen

Werkgever en werknemer staan centraal met wederzijdse afspraken.

Participatiewet

360° VoorWerk werkt vanuit de gedachte ‘Iedereen kan werken. De wet is erop gericht om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk toe te leiden. De wet voorziet ook in bijstand aan mensen die niet meer in staat zijn om zelf volledig in hun basisbehoefte te voorzien. Meedoen in de samenleving en participeren naar vermogen geeft zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde. Daarom heeft de overheid zich tot doel gesteld dat er begin 2026 125.000 banen zijn bijgekomen voor mensen met een arbeidsbeperking. 360° VoorWerk zet zich in om een bijdrage te leveren aan deze banenafspraak.

Financiële voordelen

De maatschappelijk verantwoorde ondernemer is aan zet. Help jij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan binnen jouw onderneming? We vertellen je graag welke financiële voordelen dat jou als werkgever mogelijk kan opleveren. Denk aan proefplaatsing, loonkostensubsidie, loondispensatie, korting op werkgeverpremies en no-risk polis bij ziekte.

Bedrijven met onze kandidaten

Re-integratie

Iedereen kan werken, maar niet voor iedereen is werk vanzelfsprekend. Een deel van de beroepsbevolking bestaat uit mensen die niet zo maar meedoen met de maatschappij. Vaak hebben ze het gevoel er niet meer bij te horen. Daarnaast worstelen ze vaak met een combinatie van problemen, zoals scheiding, hoge schulden, langere werkloosheid, ex-verslaving, fysieke problemen etc. Ze missen zelfvertrouwen en voelen zich niet begrepen door de maatschappij. Door een deskundig en maatwerk gericht re-integratieplan op te stellen en aan te sluiten bij de problematiek, trainen en coachen wij deze kandidaten om de juiste werkplek op de arbeidsmarkt te vinden en te behouden. Juist voor hen zet 360° VoorWerk zich in .Door een deskundig en maatwerk gericht re-integratieplan op te stellen en aan te sluiten bij de problematiek, trainen en coachen wij werknemers om de juiste werkplek op de arbeidsmarkt te vinden en te behouden. Juist voor hen is 360° VoorWerk er.

Coaching on the job

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben op de werkvloer soms wat extra ondersteuning nodig. Als werkgever kan het moeilijk zijn deze werknemers optimaal te begeleiden. Dan is jobcoaching de oplossing. De jobcoach ondersteunt de werknemer bij de dagelijkse werkzaamheden en adviseert de werkgever over eventuele aanpassingen. Zo werken we samen aan een stabiele en langdurige werkrelatie. Balans brengen in draagkracht en draaglast in werk en privé.

OUtplacement

Als werkgever kun je te maken krijgen met omstandigheden waardoor een medewerker niet meer op de huidige werkplek kan of wil blijven werken. De conclusie die je dan als werkgever moet trekken is dat het tijd is om afscheid te nemen. Om dit proces in werking te zetten kan 360° VoorWerk je ondersteunen met een persoonlijk en realistisch outplacementtraject. Samenwerking is belangrijk bij een outplacement. In onze visie is de sleutel tot succes een goede relatie tussen werknemer, werkgever en 360°VoorWerk Wij beschikken over veel kennis van de regionale arbeidsmarkt, een groot netwerk aan bedrijven en jarenlange ervaring.

Heb jij een vacature openstaan?

Ik ben opzoek naar een